Friday, June 26, 2009

What a relief!~

I tengah tunggu mak dan ayah pick up ni.Sian pulak kat mereka.dah malam2 ni kene dtg ambil i pula.Ni minit2 terakhir i kat UKM.Tamat exam pagi td berakhirlah pengajian kat sini.Jumpa smula msa graduation nanti oke.What a relief!~Lega.Balik ni rehat puas2 dan tenangkan fikiran.Fikir ape terbaik untuk diri sendri.Tata semua.I akan come back soon.

Mwax kat semua.



:phonecry::phonecry::phonecry::phonecry::phonecry:



3 comments:

kdee said...

the most dramatic part is bila nk kuar dr ukm for good..adoi.meleleh ayaq mata cek...

aMyErInAiMiE said...

oh.time ko tulis entry ni aku pun baru je abes event kt DECTAR tunggu makcik aku dtg amek.skg ni aku barula slmt smpi ke umah aku d seetiawangsa..:D

T.O.P.E.X said...

tata kak.. selamat bercuti..