Friday, June 5, 2009

F.R.I.E.N.D.S

Pernah tak u all mempunyai kawan yang u all rasa slesa sgt berkwn.u rasa seronok bila berborak2 dengan kawan u tu.U nak dia jadi kawan u sampai mati.Pernah x?Pernah?

Selepas itu kwn u itu walk away dri life you.Cuma sesekali aje die menjengah.Itu pun boleh kira.Maybe ada yg takda langsung.Pernah u rasa mcm ni?

I penah

More than twice i guess.They walk away bila status i berubah menjadi 'in a relationship'.NO!its not like what u were thinking.They walk away not because of that.Tapi barangkali kerana prinsip hidup mereka untuk tidak interupt life kwn2 mereka yg sudah 'in a relationship'.

Dulu i rasa its not fair for me.Yelah, takda kaitan friendship dgn love.Kenapa campur aduk kan?But sumhow i need to respect their principle of life.N i happy klau diorang pun happy ;)

Friends, wherever u r, wutever u do, sampai bila2 pun u all tetap kawan i.

2 comments:

geo_life said...

huhu..bercintalah selagi masih ada yg sudi, berkawanlah selagi rasa dia bererti..nice blog

Siti Nursyahidah Mohamad Khalil said...

eheh.thx.welcum!