Thursday, June 18, 2009

UPSM Family Day 2009

Jauh dan lama i menghilang.dah habis degree tapi masih busy.Ptg td baru je selesai examMicrosoft.Lagi 2 papers.Alhamdulillah paper tadi lulus dgn score 876/1000.Score ini adalah paling rendah kalau nk compare score kwn2 yang lain.900 lbey la jugak diorg dpt.Ish2 syida.wake up.MALUlah markah rendah.Okey okey, next 2 papers i akan pastikan i dapat 1000/1000.Chaiyok!


:what::kiss::bye::what::kiss::bye:

Last week i skip kelas Microsoft n balik rumah.dah smpai rumah junior msg ajak dtg family day.Hati nak pegy.Ongkos jua yg xda.Maka setelah diizinkan parents i pon pergy a bit late dgn kak eca.drive sendrik.Memang sronok sebab senior mcm2 batch dtg tp dr segi pengurusan mybe adik2 kene usaha lagi lah ye.Heheh.

:what::kiss::bye::what::kiss::bye:

Apepon bagi batch 20 ni lah last program dlm upsm.wpon sekadar pemantau.Malam tu kami menyanyi menari kat tepi pantai smpai kul 3 pagi.yelah mesti rindu semua ni nanti ;)

:what::kiss::bye::what::kiss::bye:


000.Chaiyok!Ye.Encik Jamal Ali,pengasas upsm pon masih ade.da lbey 30 tahun da upsmni.Hanye di UKM ;)

:what::kiss::bye::what::kiss::bye:

Cik cidot sedang menghargai setiap inci ruang dan sudut di UKM ini sebab ade 1001 memori yg tersimpan ;)
Batch 20, im gonna misseyu ;)

:what::kiss::bye::what::kiss::bye:

1 comment:

KDEE said...

kat mana family day tu?huhu