Saturday, April 7, 2012

Taman Metropolitan

During weekend ayah suka ajak mak dating riadah.Sebutla segala taman tasik, trek jogging yang ada kat KL, Selangor tu semua dia dah terjah. So masa cuti sekolah baru-baru ni, i ajak my little sister paling bongsu izzati untuk jog kat Taman Millenium.Taman ni dekat area kepong and very well known sebagai tempat main layang-layang.Kalau weekend memang jem.


I went jog dengan adik, sangat luas trek dia, ada banyak naik turun so good for training. Ada kawasan mcm hutan simpan kecil, preserve utk nature, menara tinjau and superb scenery of burung bangau. Tasik luas and banyak sgt org fishing kat sini. Taman ni dikenali jugak as Taman Layang-layang.



2 comments:

Farafiqa Jeff said...

selalu pi jogging kat taman layang2 ni tapi tak pernah pi playground dia. haha. next time going to try the equipments they have there! :D

Siti Nursyahidah Mohamad Khalil said...

try la pikah.hehe.best2!