Wednesday, October 12, 2011

Big Bad Wolf Book Sale

First and foremost, total spent for below books are only RM113. Now I can see you smile :) As the tag says, this is the cheapest book sale. Enjoy 75%-90% discount. The Big Bad Wolf sale will end this 16th Oct @ MAEPS, Serdang.



Al kisahnye xpernah la aku pegi sale Big Bad Wolf ni.Skali pegi trasa amat jakun sebab buku die sangat lah murah. Bersyukur aku tak dapat pegi sale PADINI haritu sebab sale ni lagi lah puas hati. So sempat la aku grab few books, xbaper few la jugak.adela sekotak kecik mcm kat bawah ni -->>


Buku ni pulak macam berjodoh pulak. Aku xde target akan jumpe such book la kan. Firstly yg aku nampak kt buku ni adelah word "seven summit" tu. Ade satu je pulak tu.Tho ade scratch sikit aku trus grab n pegang erat buku tu.Bahagianya.Tak sabar nak melayan buku ni!



Buku ni pulak.Last min jumpa.Bace synopsis kat belakang.pang ade word Everest.Trus grab lari ke kaunter.hehe. Kesimpulannya sangat2 la puas hati dengan hasil beli belah hari ini.Berbaloi-baloi untungnya. Jom pegi bace buku nye :)




So yang lain2 jangan lepaskan peluang sampai ahad ni je.Dengar katanye buku baru sentiasa je smpai everyday.sape yang rajin pegila repeat2 lagi. Selamat bershooping kawan-kawan :)






























7 comments:

ladygirl said...

aaaaa jeles2! taktau bila nak pegi.. nak g jugak!(T.T)

Takatoo31 said...

JELES..!!! Lg2 psai gunung Everst 2..!!! ;-D

Siti Nursyahidah Mohamad Khalil said...

ladygirl:semapt lg ni.hehe.
youchi:best.br bace sikit.hihi

Sharinginfoz said...

kena pi ni... tunggu ya

DedOllY said...

nak shopaholic tu... murahnye.. rm8.

Siti Nursyahidah Mohamad Khalil said...

nolly:sempat lg ni.huhu

Siti Nursyahidah Mohamad Khalil said...

Sharinginfoz :mmg wajib ni :)