Monday, August 31, 2009

Hadiahkan diri anda sesuatu

Kite beli hadiah dan hadiahkan pada orang.Kadang-kadang sampai kita bingung xtahu nak beli apa.Tapi prnah x kita belikan hadiah untuk diri sendiri?I jarang!Kadang-kadang termat berkira nak beli sesuatu benda.Dah simpan hajat dalam setahun dua barulah beli benda yang idamkan.I bukan kedekut.Tapi sejak kecik lagi ayah dah ajar jimat cermat.Mase kecik i bawak duit belanja 50 sen sahaja sampai darjah 6.Sekolah menengah pulak rm1 sehari.(Mcm dah penah cerita dlm blog nih.dejavuu).So sampai hari ini terbawak sikap berjimat-cermat ni.Walaupun mampukadang-kadang i rasa ada benda lebih penting utk dibayar.Sayang duit tu.I xsuka berhutang-hutang.Syukur hutang ptptn xsampai 10 ribu pun.Cepat-cepatlah habis kan!


Back to the topic, gila lama i xblikan diri sendri novel.I suka amat bace novel English.I xsuka baca citr action or romance.I suka bace novelpasal lif.so td singgah MPH Mid Valley n i bought 3 novel ni dgn harga rm65 saje.suppose 1 novel dah cecah rm36.Worth kan! ;)X sabar nak habiskan buku-buku ni semua!


U guys should try to read PS I love u by the same author, Cecilia Ahem.Sgt bst!

P/S:Esok interview Bank Negara.I feel like Im not prepared at all even tho i did ;(

4 comments:

knockudown said...

uik, sume novel cecelia bes.lg bes p/s i lv u la.im addicted to it =)
terbaru stephanie meyer kalo x silap.pasal life gak.bleh tahan cite die.title perfume tuh.huhu. slmt membaca along.kiki

kdee said...

bestnye!!i love books!!!!cmne leh dpt murah ni?ada sale ke?

Siti Nursyahidah Mohamad Khalil said...

gee:ps i love u tuh nangis kot tgk movie die.hahahahaha...okeh nt nak carik buku perfume tuh jugak!

kak kdee:mase kite g tu sumer sale dah habis.yang buku tu mmg pricdie..pila carik kat mph.heheheeh

KePOMPOM said...

hehe dem btul kan.. die ade suh ko pegi training 3 hari tak? ko tau tak at last brape die nak bagi gaji for the first 3 months? rm600 jer!!