Sunday, October 11, 2009

You're never fully dressed without a smile!~ (^_^)

Its true!You're never fully dressed without a smile.So smile dear readers (^_^)!~


Readers,
Rindu i ? terasa seakan-seakan feymes walaupun hakikatnye tidak.To those yang tersedar blog ini telah diprivatekan for a while, sorry ya takda inform u all.Now dah public kan ia semula.happy reading.Its not my intention to make it private.Im just taking some times to read through the blog and buang jauh2 the things that I wouldnt want to remember.Ive heard that to start something new, you have to let go the past and erase it from your memory.I noe, I wont be able to forget everything easily. Tapi, let the memory duduk diam-diam in your mind.

Talking about starting a new life well i've done lotsa things. My most favourite place to spend most of my time telah dicat purple pink oleh ayah. I had just change my wardrobe dan bayar guna duit sendiri (semacam proud to buy things on your own).Bukan ape, ini benda pertama termahal saya beli sendiri dan bukan ayah bayar.habis elaun saya di sini sahaja.Forget about the price, sebab the satisfaction itu only you can feel it.Hari-hari masuk bilik and looking at the almari cokelat berpintu kaca yang sangat tinggi I rasa puas!~Now I semakin-makin faham, how important for you to work hard ;)

Oh okay not only that, as being asked by mak and ayah, I had clear away the wardrobe dengan baju-baju lama dan hanya tinggal sebahagian baju-baju yang dirasakan masih pakai.I told you kan this is a whole new life, maka mesti buang yang lama dan cari yang baru.Anddd I ade cadar baru jugak ;) dan suka amat dgn design cadar ini.Now, tema bilik ini adelah purple.Andd nanti kena refill ambi pur I dengan scent lavender yang mententeramkan;)..You all should try bau lavender ini.Sangat best!;) And masa outstation at Penang last week I bought this cute lampu bola-bola rotan.Susa nak explain how cute it is!Later i upload the photo okay?!~The room become more cozy and comfy dan sukanya I duduk dalam bilik diam-diam.Bila nak tidur, tutup lampu and bukak lampu bola2 kecil tadi dan cantikkkkkkkkkknyaaaaaaaaaa...Tidur nyenyak sampai xmahu bangun lagi ;).I loike ;))))
thumbs up!

Okay okay.Enuf with bilik purple saya itu ;).I had read through entry belog saya.Sumpah sangat takkkk matang ape benda yang saya tulis.adui adeke i tulis nak kawen tahun 2011, 2012 ? Inilah budak-budak punya fikiran.takda best langsung.Come on Sya!Grow up sikit!Ye ye..Dah sedar sikit ni.Menyampah2 jugak bace.Meluat-luat pun ade.Tapi itulah proses pembesaran dan kematangan kan semua? ;)

Takda makna that im going to get married that fast.Prioritize!Ada sorang teman penah berpesan mcm tu.Yes dear, sila tahu how to arrange things ikut priority then baru hidup itu akan teratur ;). As we grow older, we began to understand everything that happened around us.We started to know the things that we should do or should not.And as for me I started to realize that the mistakes that have been done is a part of learning.And it will be a whole life reference for today, tomorrow and forever.Im glad that I can build up myself no matter how hard it is.I'll give you a sweet smile no matter how bitter the things that revolve around me.Shine dear!~

Meh..meh..tadah tangan cepat.I nak baca doa ni ;)








Dengan nama ALLAH yang maha pemurah lagi maha mengasihani,
terima kasih kerana menghantar kan kepada hambaMu ini
teman-teman yang baik hati dan comel ,
yang sentiasa berada di sisi aku ketika senang mahu pun susah.
Kurniakan kebahagiaan yang berpanjangan,
dan kejayaan buat mereka semua.
Amin ;)

8 comments:

PAP said...

orang lama dengan hidup baru.
kadang2 kita kena ubah sesuatu dalam hidup ni. baru rasa segar kan?

p/s: gambar kamu dalam tandas ke?

Siti Nursyahidah Mohamad Khalil said...

tahu xpe..segar sangat2 bila mulakan sesuatu yang baru

kdee said...

gmba dlm toilet?hehehe

Siti Nursyahidah Mohamad Khalil said...

haah la..toilet..nak tukar jap.huihuhuhuhu

Anonymous said...

ermm lately ur posts really touching la.keep holding on k :)

Siti Nursyahidah Mohamad Khalil said...

Anonymous, thanks ya ;)

dya said...

want see ur room when i get back.btw hunnys nak beli guitar eh?do u allow her ?-love , dya;)

Siti Nursyahidah Mohamad Khalil said...

dya, hanis need to get straight A's dulu before dreaming of getting a guitar!