Wednesday, February 29, 2012

Muzium Kapal Selam & Klebang Coconut Shake

1# Muzium Kapal Selam

Ini lah kapal selam yang penuh kontrolbersi.You check yourself out kt google sana :) On Monday mana-mana muzium kat Malaysia memang tutup.So dapat tengok dari jauh je.After all muzium ni belum siap pun. Kapal je dah ade. Terletak di kawasan dataran 1 Malaysia kat Pantai Klebang, Melaka. Area kene tambak tu. Luas betul kene tambak. Tak takut mendap ke? question mark :)

2# Klebang Original Coconut Shake

Along the way ke Muzium ni where pantai is at your left, sila alertkan mata kepada Klebang Original Coconut Shake on your right side.Buka from lunch hour hingga 6.30 petang. Selain shake ni, ade jugak kuih muih that cost 30 sen each and pilihan nasi lemak, mee goreng, bihun goreng that cost RM1.



And for this special coconut shake will cost you RM2. A friend of mine cakap, dekat batu berendam ade coconut shake yang lebih halus dan manis.I dunno. If you have any info please share :)





1 comment:

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.