Tuesday, July 7, 2009

tukang jahit yang berjaya

Kawan2 yang dah habis semua komplen bosan dan boring.Tapi i belum sempat rasa bosan dan boring.Sampaikan si boyfie mengajak keluar esok untuk merayakan anniversary pon i refuse.Baaaaaaaaaaaaaanyak sgt kerja i sedang buat.Main project adelah belajar menjahit baju kurung dengan emak.lepas siap je ni nak blaja jahit kebaya dengan nenek pula.memang sibuk.xda masa nak lepak2.hehe..


Stakat ni jahitan i memang horror tapi prektis make perfect ape.kan?hehe.So kwn2 semua, i belum keja lagi sebab i sedang keja di rumah.dah siap baju ni i akan continue dgn baju2 raya lain.pastu akan paksa ayah upah.hehe..fikiran kene bisnes minded beb.Baru suksess.hehe


Mesin singer ini manual.bukan auto.sesuai untuk orang yang baru belajar.klau auto sekli terlajak there's no turning back..hehe..ni mak i punya..


Pastu bila dah penat buat, i sepah2 je cmni.nanti mak kata, " pandainye anak mak".I angguk2 tanda setuju.ye.anak mak memang pandai.hehe



tahun depan saya amik upah jahit.mehla tempah.hikhik

5 comments:

dextrike said...

fuyoooooooo, dasat2..
laja laa wat bju pengantin lak..
nanti senang :P

kdee said...

bestnye..awak bukak butik la.confirm laku..huhu

MoHFiR - Mohd Firdaus said...

haa... senang skit la camni... kawan2 kasi murah arr!! hahaha!!

Baju Lelaki boleh buat tak?

Haf said...

haha!!!aku jgk yg pemalas.xminat ngn mende2 ni.kalo blaja pon juz for my own satisfactory dan jugek utk jimat duit.kalo da expert skalipon xmo amik upah sbb ada plan lain plak.papepon dot,slmt berjaya.ko ade bakat bab2 arts ni...

Siti Nursyahidah Mohamad Khalil said...

dayah:banyakla ang.baju kawen aku mestilah tempah dekat razuwan razuwil tuh

mofe:lagi 3 thn insyaAllah aku amik upah baju lelaki.huu~

kak kdee:butik tu lagi 5 tahun saye bukak.kumpul modal.heheh

haf:ko tempah dgn aku arr..murah je.harge kawan2.hahahaha